Er zijn diverse drukkerijen waar u gratis visitekaartjes kan bestellen. Een bekende drukker waar u gratis visitekaartjes kan bestellen is Vistaprint. Bij Vistaprint kunt u gratis 250 visitekaartjes bestellen in kleur. U kan bij Vistaprint kiezen uit tientallen verschillende ontwerpen. Het ontwerpen van uw visitekaartje kunt u bij Vistaprint in enkele eenvoudige stappen doen. Een andere drukker waar u gratis visitekaartjes kan bestellen is Quicklyprint. Bij Quicklyprint kunt u ook kiezen uit een groot aantal ontwerpen. Een nadeel aan de gratis visitekaartjesvan Quicklyprint is dat op de achterkant het logo en de tekst van Quicklyprint komen te staan. Bij Directprinting.nl kunt u ook gratis visitekaartjes bestellen. Net als bij Quicklyprint wordt de achterzijde voorzien van een logo, in dit geval het logo van Directprinting.nl. Een andere website waar u gratis visitekaartjes kan bestellen is Icecards. Nadeel aan Icecards is dat de visitekaartjes van een bepaald merk zijn. U kunt dus niet een geheel eigen visitekaartje ontwerpen.

4 Reacties op Gratis visitekaartjes bestellen

 • Herman schrijft:

  Ik heb een aantal dagen geleden de gratis visitekaartjes besteld bij Vistaprint. Ik heb ze nu al binnen. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de visitekaartjes. Als deze op zijn bestel ik zeker weer deze gratis visitekaartjes bij Vistaprint.

 • Anja Vergeer schrijft:

  Bedankt voor de informatie. Ook ik heb onlangs visitekaartjes besteld bij Vistaprint. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de visitekaartjes. Overigens zijn de gratis visitekaartjes van Quicklyprint ook prima (heb hier al 2 maal gratis visitekaartjes besteld).

 • Fred (Groningen) schrijft:

  Ik heb goede ervaring met Vistaprint. Ik vind ze erg goedkoop (helemaal als je kiest voor de gratis visitekaartjes) en de levertijd is zeer kort. Qua kwaliteit krijg je ook zeker waar voor je geld. Ik ga de volgende keer ook een keer gratis visitekaartjes bestellen via Quicklyprint. Ik ben benieuwd of Quicklyprint nog beter is dan Vistaprint.

 • Frans Jansen schrijft:

  Ik bestel regelmatig gratis visitekaartjes. Dat bevalt mij erg goed. Je moet er echter wel rekening mee houden dat je vaak verzendkosten moet betalen… maar dat is meestal slechts een paar euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>