In plaats van een visitekaartje laten ontwerpen door een grafisch ontwerper kunt u ook eenvoudig gratis zelf visitekaartjes maken. Het is heel eenvoudig om zelf visitekaartjes te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis visitekaartjes ontwerpen en laten drukken bij Vistaprint. Een andere manier is natuurlijk om zelf visitekaartjes te maken en deze vervolgens zelf te printen. U kunt eenvoudig zelf visitekaartjes maken op uw computer met speciale software voor het maken van visitekaartjes. Het is belangrijk dat u dik papier gebruikt voor het printen van de visitekaartjes. Indien u zelf professionele visitekaartjes wilt maken, kunt u natuurlijk uw visitekaartjes het beste maken op de website van een drukkerij als bijvoorbeeld Vistaprint. Het maken van een visitekaartje via de website van een drukbedrijf is erg gemakkelijk. Vistaprint bijvoorbeeld beschikt over duizenden visitekaartjes layouts waaruit u kunt kiezen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw eigen logo op het visitekaartje te plaatsen. Een groot voordeel van het zelf maken van een visitekaartje op de website van een drukkerij is dat u er zeker van bent dat de visitekaartjes van goede kwaliteit zullen zijn. De kwaliteit van de visitekaartjes die gedrukt worden door een drukkerij is natuurlijk stukken beter dan wanneer u zelf de visitekaartjes print. Als u eenmaal de visitekaartjes heeft gemaakt en de bestelling heeft geplaastst worden de visitekaartjes meestal al binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Naast zakelijke visitekaartjes kunt u ook eenvoudig persoonlijke visitekaartjes ontwerpen.

12 Reacties op Visitekaartjes eenvoudig zelf maken

 • Rick Aders schrijft:

  Ik heb vandaag weer een nieuwe set visitekaartjes besteld bij Vistaprint. Ik ben zeker tevreden over Vistaprint. Ik vind vooral de website van Vistaprint erg goed.. het is eenvoudig om op hun website een visitekaartje te ontwerpen.

 • Hugo Wanderink schrijft:

  Ik heb onlangs visitekaartjes besteld bij Quicklyprint.nl . Deze drukkerij is mij prima bevallen! Inmiddels ben ik weer bijna door mijn visitekaartjes heen. Ik ga deze keer visitekaartjes bestellen bij byme.nl.

 • Marlies de Ruiter schrijft:

  Vandaag voor de 5e keer visitekaartjes besteld via Vistaprint. Bevalt prima. Mooie opdruk en erg goedkoop.

 • Evert schrijft:

  Ik zit te twijfelen tussen Vistaprint en Esprinto.nl. Bij welk bedrijf kan ik het beste visitekaartjes bestellen? En bij welke site kan je de mooiste visitekaartjes maken?

  Gr.

  Evert

 • Exeo schrijft:

  Voor mij geen andere dan Vistaprint. Veel keus, snel en ook nog eens goedkoop. Last but not least een prima kwaliteit. Wat wil een mens nog meer?

 • Jan Everink schrijft:

  Ik bestel ieder jaar nieuwe visitekaartjes (het ontwerp verander ik vaak ook), de laatste keer heb ik mijn visitekaartjes besteld bij Esprinto. De kaartjes zijn erg mooi geworden. Daarnaast waren ze erg betaalbaar.

 • Sarah P. schrijft:

  Mijn zoon draait vaak platen (als DJ) op feestjes. Hij heeft vorige week visitekaartjes gekocht. Deze kreeg hij van mij voor zijn verjaardag. De visitekaartjes zijn echt top. Hij is er erg blij mee en hij deelt ze aan iedereen uit. Visitekaartjes zijn dus ook erg geschikt als verjaardagscadeau.

 • Patrick schrijft:

  Ik geef sinds kort Engelse les bij mensen thuis. Ik heb daarom visitekaartjes besteld. Dit heb ik gedaan bij Vistaprint. Ze zijn erg mooi geworden. Ik geef nu erg vaak visitekaartjes weg. Ik heb veel positieve reacties gekregen op de visitekaartjes.

 • Rick Rensen schrijft:

  Ik heb vandaag visitekaartjes besteld bij Vistaprint. Ze hebben leuke templates. Het is natuurlijk wel lastig om precies de layout te vinden dat bij je eigen bedrijf past. Ik heb gekozen voor de template die het meeste in de buurt komt. Ik ben erg benieuwd naar de visitekaartjes.

 • Johan schrijft:

  Ik heb een aantal keer visitekaartjes besteld bij Vistaprint voor mijn bedrijf. Bevalt wel goed. Op hun website is het erg eenvoudig om een visitekaartje te ontwerpen. Daarnaast zijn ze niet al te duur.

 • Tom schrijft:

  Ik ben werkzaam als hovenier. Ik beschik over een foto van een prachtige tuin, die ik graag wil gebruiken voor het visitekaartje. Is het mogelijk om deze bij Vistaprint te gebruiken voor het ontwerpen van een visitekaartje?

 • Rudolf schrijft:

  Hoi Tom, bij Vistaprint kun je gewoon je eigen foto gebruiken. Ik bestel regelmatig Visitekaartjes met een eigen afbeelding/foto bij Vistaprint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>