Op de websites van visitekaartjes drukkerijen (bijvoorbeeld Vistaprint) kunt u kiezen uit een groot aantal layouts voor uw visitekaartje. Zo zijn er bijvoorbeeld standaardontwerpen voor tandartsenpraktijken, huisartsenpraktijken, architectenbureaus, massagepraktijken en nog veel meer type bedrijven en organisaties. Indien u zelf een professioneel visitekaartje wilt maken, kunt u er natuurlijk het beste voor kiezen om uw eigen logo of een foto toe te voegen bij het visitekaartje. Indien u een visitekaartje geeft aan iemand laat u natuurlijk een veel betere indruk achter als u een professioneel visitekaartje met een foto of met een logo geeft. Indien u een zakelijk visitekaartje aan het ontwerpen bent, is het ook belangrijk om er rekening mee te houden dat u een mooi e-mail adres op het visitekaartje laat drukken. Bijvoorbeeld uwnaam@uwbedrijf.nl in plaats van een privé e-mailadres. Ten slotte kunt u uw visitekaartje het beste eerst laten zien aan familie of vrienden laten zien alvorens u een bestelling plaatst. Wellicht hebben zij tips of ideeën voor uw visitekaartje.

2 Reacties op Visitekaartjes zelf maken met eigen logo of foto

  • Jolien schrijft:

    Om professioneel over te komen op klanten is het inderdaad heel belangrijk dat u een zakelijke en professioneel e-mail adres op het visitekaartje zet. Als ik een visitekaartje krijg met bijvoorbeeld een @hotmail e-mail adres, gooi ik het visitekaartje dan ook meteen weg.

  • Patrick schrijft:

    @Jolien:

    Ik ben het helemaal met je eens. Zo nu en dan zien ik wel eens hotmail of gmail adressen verschijnen op visitekaartjes staan. Dat oogt meteen erg onprofessioneel. mail@jebedrijf.nl is veel professioneler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>