Vistaprint is een grote drukkerij die gespecialiseerd is in het drukken van visitekaartjes. Op de website van Vistaprint kunt u eenvoudig zelf visitekaartjes maken. Bij Vistaprint kunt u uit duizenden visitekaartje layouts kiezen. Deze visitekaartje layouts zijn opgedeeld in een groot aantal categorie├źn. Als u een ontwerp heeft gekozen kunt u vervolgens eenvoudig zelf tekst bij de visitekaartjes toevoegen. Terwijl u zelf uw visitekaartjes aan het maken bent kunt u alvast een voorbeeld bekijken, zo kunt u meteen zien of uw tekst goed op het visitekaartje staat. Vistaprint heeft regelmatig aanbiedingen voor visitekaartjes. Zo kunt u bijvoorbeeld vaak gratis visitekaartjes bestellen, u betaalt dan alleen voor de verzendkosten en verwerkingskosten. Als u eenmaal zelf de visitekaartjes heeft gemaakt en de bestelling heeft verstuurd, kunt u op de website van Vistaprint eenvoudig de status van de bestelling bekijken.

3 Reacties op Visitekaartjes zelf maken met Vistaprint

  • Ellen P. schrijft:

    Ik heb visitekaartjes besteld bij vistaprint voor mijn kappersbedrijf. Ze zijn erg mooi geworden. De opdruk is erg scherp. Ik ben erg tevreden.

  • Lodewijk schrijft:

    Ik bestel mijn visitekaartjes altijd bij Vistaprint. Ze zijn denk ik in Nederland de grootste aanbieder van visitekaartjes. De visitekaartjes zien er altijd goed uit en de visitekaartjes zijn altijd snel geleverd.

  • Renate schrijft:

    Bedankt voor de tip. Ik ga zometeen ook visitekaartjes bestellen bij Vistaprint. Ik denk dat ik voor de premium visitekaartjes ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>