Het is vaak erg duur om een visitekaartje te laten ontwerpen door een grafisch ontwerper. Daarbij komt dat het vaak erg lastig is om precies uit te leggen aan een grafisch ontwerper hoe uw visitekaartje eruit moet komen te zien. Waarschijnlijk heeft u namelijk zelf al helemaal in uw hoofd hoe uw visitekaartje eruit moet komen zien. Wellicht wilt u uw bedrijfslogo op het visitekaartje hebben en eventueel een achtergrondkleur of afbeelding toevoegen. Het is daarom net zo gemakkelijk om zelf visitekaartjes te maken op de website van een drukkerij, zoals bijvoorbeeld Vistaprint. Deze websites beschikken over vele visitekaartje ontwerpen waaruit u kan kiezen. U kunt dus een ontwerp uitzoeken die precies bij uw perfecte visitekaartje past. Het is erg gemakkelijk om zelf een visitekaartje te ontwerpen op zo’n website. U heeft binnen enkele minuten al een visitekaartje gemaakt.

1 Reactie op Waarom visitekaartjes zelf maken?

  • Erica E. schrijft:

    Het is inderdaad erg duur om een visitekaartje door een professioneel bedrijf te laten ontwerpen. Voor mijn bedrijf ontwerp ik de visitekaartjes gewoon zelf op de website van de visitekaartjes-drukkerij (Vistaprint, quicklyprint.nl etc). Bevalt prima hoor. De kaartjes zijn prachtig en ze zijn vooral ook erg goedkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>