Naast zakelijke visitekaartjes worden persoonlijke visitekaartjes steeds populairder. Zo’n persoonlijk visitekaartje is natuurlijk erg leuk om te maken en om vervolgens uit te delen. U kunt eenvoudig zelf persoonlijke visitekaartjes maken op de websites van visitekaartje drukkerijen. Op bijvoorbeeld de website van Vistaprint kunt u eenvoudig een persoonlijk visitekaartje ontwerpen. Na het kiezen van een ontwerp of opmaak kunt u eenvoudig tekst toevoegen. Vistaprint heeft voor persoonlijke visitekaartjes een heleboel ontwerpen waaruit u kan kiezen. Er zijn veel drukkerijen met een website waar u zelf visitekaartjes kan ontwerpen. De drukkerijen hebben verschillende ontwerpen waar u uit kiezen. Daarom is het handig om eerst een aantal websites te bezoeken alvorens u een visitekaartje gaat maken. Indien u liever geen standaard ontwerp wilt voor uw persoonlijke visitekaartje kunt u bij de meeste drukkerijen er ook voor kiezen om een foto toe te voegen bij uw visitekaartje. Op deze manier wordt uw visitekaartje nog persoonlijker.

2 Reacties op Persoonlijke visitekaartjes zelf maken

  • Ton schrijft:

    Mijn vrouw heeft onlangs ook persoonlijke visitekaartjes besteld. Gewoon voor haarzelf, niet voor een bedrijf waar ze werkt. Het bevalt haar erg goed. Als bijvoorbeeld iemand op de school van onze kinderen haar nodig heeft geeft ze gewoon een visitekaartje. Op het visitekaartje heeft ze een mooie foto gezet van haarzelf, mij en onze 3 kinderen. Het is een groot succes.

  • Elvera schrijft:

    @Ton:

    Ik heb net als uw vrouw persoonlijke visitekaartjes. Ik kan het aan iedereen aanraden. Het komt zo vaak voor dat je bijvoorbeeld je telefoonnummer of adres ergens moet achterlaten. Zo’n persoonlijk visitekaartje is dan echt handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>