Of u nu een bedrijf heeft of particulier bent, tegenwoordig heeft bijna iedereen visitekaartjes. U kunt ze zelf thuis maken of als standaard bestellen met wat tekst. Tegenwoordig is het steeds meer vanzelfsprekend om een visitekaartje uit te kunnen delen wat helemaal in stijl is en aansluit bij uw persoonlijkheid of het karakter van uw bedrijf. Er zijn steeds meer mogelijkheden om dergelijke visitekaartjes online te bestellen en te laten drukken. U kunt niet alleen het model kiezen, ook de kleur, de tekst, de tekstkleur, de grootte en het lettertype van de tekst en de locatie ervan zijn naar eigen smaak in te vullen. Bovendien is het mogelijk om een eigen foto, een logo of een huisstijl te laten samensmelten met het ontwerp van uw persoonlijke visitekaart. Vaak is het zo hoe meer u er bestelt hoe lager de stukprijs is. Soms zijn er ook aanbiedingen. Dan ontvangt u gratis visitekaartjes van de drukker. Vaak staat er dan wel reclame op de achterkant. Het is de vraag of dat iets uitmaakt. Wanneer u een representatieve uitstraling wilt genieten is het vaak handig om hier niet op in te gaan, maar wanneer u de kaartjes slechts uitdeelt aan familie en vrienden, dan is het voeren van wat reclame op de achterkant vaak een minder groot probleem.

1 Reactie op Zelf visitekaartjes ontwerpen

  • Nadine R. schrijft:

    Het is heel eenvoudig om via de websites van grote drukkerijen (Vistaprint enz) een visitekaartje te ontwerpen. Het is dan ook niet langer nodig om zelf op je eigen computer met grafische programma’s visitekaartjes te ontwerpen. Ik ga deze week weer nieuwe kaartjes ontwerpen en bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>